Heti menü

2020-02-24 - 2020-03-01

02-24 (Hétfő)


Leves:

A: Húsgaluska leves
B: Paradicsomleves


Főétel:

1: Sajtkrémmel töltött rántott karaj
2: Mozzarellás csirkemell
3: Hentestokány
4: Tejszínes gombás csirkeragu
5: Máglyarakás
6: Párolt zöldségek

Köretek, savanyúság, desszert.


02-25 (Kedd)


Leves:

A: Sertésraguleves
B: Fahéjas almaleves


Főétel:

1: Szezámmagos rántott csirkemell
2: Lecsós sertéssült
3: Zúzapörkölt
4:
5:
6: Rántott zöldségek

Köretek, savanyúság, desszert.


02-26 (Szerda)


Leves:

A: Alföldi gulyás
B: Tejfölös karfiolleves


Főétel:

1: Aszalt sárgabarackkal töltött rántott csirkemell
2: Sertéspörkölt
3: Pikáns göngyölt sertéskaraj
4:
5: Cézár saláta
6: Párolt zöldségek

Köretek, savanyúság, desszert.


02-27 (Csütörtök)


Leves:

A: Húsleves
B: Frankfurti leves


Főétel:

1: Tökmagbundás rántott csirkemell
2: Vadas sertésszelet
3: Hawaii csirkemell
4:
5:
6: Rántott zöldségek

Köretek, savanyúság, desszert.


02-28 (Péntek)


Leves:

A: Nyírségi gombócleves
B: Tavaszi borsóleves


Főétel:

1: Lila hagymával, sajttal és baconnel töltött rántott karaj
2: Budapest sertésragu
3: Sajtmártásos csirkemell
4: Töltött csirkecomb
5:
6: Párolt zöldségek

Köretek, savanyúság, desszert.